mmpower

mmpower is het bedrijf van Janneke Maas.

Na bijna 20 jaar in loondienst te zijn geweest werd het in 2020 tijd voor een nieuw avontuur binnen Facility Management, zo is mmpower ontstaan.

Een bedrijf waar Facility Management centraal staat. mmpower gelooft dat Facility Management een belangrijke bijdrage levert aan het core proces van het bedrijf maar ook aan de mate waarop medewerkers met plezier naar hun werk gaan.

Hoe?

We kennen allemaal de voorbeelden waar het niet goed gaat en wat voor invloed dat heeft. We willen toch allemaal in een schoon bedrijf werken waar de temperatuur aangenaam is, de koffie lekker en onze gasten op de beste manier worden verwelkomd.

mmpower weet, hoe de behoefte aan service level te pijlen en deze te vertalen naar een goed lopende Facility afdeling waar het bedrijf trots op is. Waar mensen werken die van problemen voorkomen en oplossen hun vak hebben gemaakt en met liefde voor het Facility vak hun taak uitoefenen.

mmpower weet ook hoe strategie uit te zetten, processen en procedures te ontwikkelen die er toe doen en die ook weer aansluiten op de behoefte.

De nieuwe standaard in Facility Management.

mmpower werkt op project basis maar heeft een langdurig effect op het Facility Management van het bedrijf.

Janneke Maas

Janneke is een Facility Managementspecialist in hart en nieren met passie voor het vak. Betrokkenheid bij de mensen die in het vak werken en het neerzetten van een professionele Facility Management standaard, die aansluit op de behoefte en wensen van de klant is waar zij voor staat.

Hoe?

Door gebruik te maken van kennis en ervaring, opgedaan in meer dan 20 jaar uitoefening van het vak in binnen en buitenland, weet zij als geen ander hoe het wel kan en niet moet. Haar drive om dingen te verbeteren, makkelijker en leuker te maken en hoe te pijlen wat die behoefte dan is, maakt dat zij echt een verschil kan maken om die nieuwe standaard te creëren.

Ervaring

Doordat zij heeft gewerkt als klant en als supplier van Integrated Facility Management, maakt dat zij precies weet welke kansen, mogelijkheden en valkuilen er zijn en kan zo bedrijven helpen om deze valkuilen te omzeilen en er een echt succes van te maken.

Als Coach heeft Janneke Maas vele mensen (waaronder haar eigen medewerkers) geholpen om hun tijd beter te benutten, te focussen op waar ze goed in zijn, om support te vragen en om in te zien dat ze succesvol zijn.

De overall ervaring met het inkopen en verbeteren van services, het besparen van kosten, strategie bepalen, projecten managen en teams aansturen maakt dat Janneke Maas breed inzetbaar is voor verschillende opdrachten binnen het FM-werkveld.